Dutch Courage met regisseur Matthias Lebeer – Pick your battles

Op woensdag 31 mei is er weer een nieuwe De Ruyter. De twaalfde avond in onze reeks ‘Dutch courage’ waarin we in samenwerking met Spaces een spreker aan het woord laten om over hun ervaringen in Londen te vertellen.

Deze avond staat in het teken van film met spreker Matthias Lebeer. Matthias is een internationale regisseur wiens carrière een vliegende start kende toen z’n eerste film na z’n afstuderen direct genomineerd werd voor een Oscar. Tegenwoordig regisseert Matthias zowel artistieke als commerciële projecten zoals reclame en videoclips. Zijn eerste speelfilm, “The Fearless Tigers”, komt in 2019 uit.

Matthias Lebeer - Picking your battles

Matthias geeft een kijkje achter de schermen en laat ons zien wat er nodig om een film te realiseren, van een idee tot op het scherm. Hij zal het hebben over de uitdagingen van de regisseur, van het filmen in oorlogsgebied tot omgaan met moeilijke klanten, het filmen in China voor The Fearless Tigers en hoe ‘picking your battles’ belangrijk is om een succesvol regisseur te zijn.

Matthias Lebeer
De locatie is deze keer uiteraard weer Spaces Oxford Street, de co-working space van Nederlandse bodem. De bar gaat open om 18:00, de spreker begint om 19:00 en we eindigen om 20:30. Daarna zitten we ergens om de hoek in de pub.

De presentatie is in het Engels dus neem gerust mensen die geen Nederlands spreken mee.

Toegang is gratis maar voor dit evenement is wel een RSVP noodzakelijk dus laat even via Eventbrite weten of je denkt te komen.

Spaces Oxford Street
Mappin House
4 Winsley Street
London W1W 8HF

Hopelijk tot dan!

Erwin de Boer
en
Lennard van Otterloo