Dutch Courage met Paul Reynolds van MassiveMusic, 28 april

Op donderdag 28 april is er weer een nieuwe De Ruyter. De vijfde avond in onze reeks ‘Dutch courage’ waarin we in samenwerking met Spaces een spreker aan het woord laten om over hun ervaringen in Londen te vertellen.

De spreker is deze keer Paul Reynolds, geen Nederlander, wel iemand die een Nederlands bedrijf naar Londen heeft gebracht. MassiveMusic uit Amsterdam regelt muziek en voice-overs voor onder andere films, commercials, TV of sonic branding. Zo exporteren ze onder andere Nederlandse muziek naar Hollywood of halen Amerikaanse artiesten naar de Londense advertising wereld.

Paul Reynolds – MassiveMusic

Paul Reynolds begon z’n carrière als dance DJ en producer gevolgd door een klein uitstapje naar de reclame en fotografie. Na acht jaar als producer voor Adelphoi Music te hebben gewerkt aan internationale projecten maakte hij in 2011 de overstap naar MassiveMusic om als Managing Director het Londense kantoor op te richten.

Paul zal spreken over de invloed van muziek in reclamecampagnes (KLM, BMW, Heineken, Nike) en toepassingen in winkels (o.a. Selfridges) en hoe belangrijk de Nederlandse dance muziekindustrie is geworden wereldwijd.

De locatie is deze keer uiteraard weer Spaces Oxford Street, de co-working space van Nederlandse bodem. De deuren gaan open om 18:30 en we eindigen om 20:00. Daarna zitten we waarschijnlijk ergens om de hoek in de pub.

De presentatie is in het Engels dus neem gerust mensen die geen Nederlands spreken mee. Toegang is gratis maar voor dit evenement is wel een RSVP noodzakelijk dus laat even via Eventbrite weten of je denkt te komen.

Met dank aan 123RF –de royalty-free digital media library– voor het sponsoren van de bar!

Spaces Oxford Street
Mappin House
4 Winsley Street
London W1W 8HF
(Google maps)

Hopelijk tot dan!

Erwin de Boer
en
Lennard van Otterloo


123RF –de royalty-free digital media library Logo Zuidam Distillers Spaces logo

Ook deze keer weer veel dank aan onze sponsors, 123RF en Zuidam Dutch Courage gin en Spaces voor de samenwerking!