Dutch Courage met Max Kreijn van Near St, 31 maart

Op donderdag 31 maart is er weer een nieuwe De Ruyter. De vierde avond in onze reeks ‘Dutch courage’ waarin we in samenwerking met Spaces een spreker aan het woord laten om over hun ervaringen in Londen te vertellen. Hoe was het om het werkterrein te verplaatsen naar Londen? Wat heeft Londen betekend voor hun werk? Wat zijn de verschillen tussen de twee landen die opvielen?

De spreker is deze keer Max Kreijn. Na bij een reeks digital consultancies in Amsterdam en Londen te hebben gewerkt heeft hij vorig jaar de startup NearSt opgericht. NearSt brengt klanten en lokale winkels bij elkaar en combineert zo gemak met het ondersteunen van lokale winkels. Waarom zou je immers een boek bij Amazon bestellen als je lokale boekhandel hem op voorraad heeft?

De Ruyter Max Kreijn NearSt

Binnen een jaar na de oprichting won NearSt al de prijs voor ‘Most promising startup in Western Europe’ van Get In The Ring. Op dit moment is NearSt live met meer dan 30 boekwinkels in Londen en met de ambitie in de komende maanden door te groeien naar andere categoriën, steden en landen.

Hoe is Max in Londen terechtgekomen? Waarom was Londen dé plek om z’n startup op te richten? Hoe is het Max en NearSt tot nu toe vergaan? Welke tips heeft hij om een tech startup te beginnen, financiers te vinden en te groeien in Londen?

De locatie is deze keer uiteraard weer Spaces Oxford Street, de co-working space van Nederlandse bodem. De deuren gaan open om 18:30 en we eindigen om 21:00. Daarna zitten we waarschijnlijk ergens om de hoek in de pub.

De presentatie is in het Engels dus neem gerust mensen die geen Nederlands spreken mee. Toegang is gratis maar voor dit evenement is wel een RSVP noodzakelijk dus laat even via Eventbrite weten of je denkt te komen.

Wijziging: Met grote dank aan Spaces is de bar vanavond toch gratis!

Spaces Oxford Street
Mappin House
4 Winsley Street
London W1W 8HF
(Google Maps)

Hopelijk tot dan!

Erwin de Boer
en
Lennard van Otterloo


Dutch Courage dry ginLogo Zuidam Distillers
Met dank aan Zuidam Distillers voor hun flessen Dutch Courage dry gin!