De Ruyter over creatief omgaan met de gebouwde omgeving – 31 mei

Cityscapes

Op donderdag 31 mei is er weer een nieuwe De Ruyter in onze reeks ‘Dutch courage’ waarin we in samenwerking met Spaces een spreker aan het woord laten om over hun werk te vertellen.

Deze avond –aan de vooravond van het London Festival of Architecture 2018– hebben we Adolfo Harrison en Darryl Moore twee sprekers die de natuur en de gebouwde omgeving combineren. Darryl en Adolfo runnen samen Moore Harrison Land Design en zijn partners in Cityscape, een non-profit die nieuwe benaderingen zoekt in de manier waarop de gebouwde omgeving wordt ontworpen door het gebruik van vernieuwende tijdelijke en permanente parken, tuinen en installaties. Deze avond zullen zij hun visie delen en uiteraard open staan voor vragen.

Adolfo Harrison begon zijn carrière als kunstenaar en conservator in London en Barcelona. Na zijn Masters in Fine Art volgde hij post-graduate studies in garden design and horticulture, en werkte hij een jaar in Londens oudste botanische tuin, The Chelsea Physic Garden. Hij is lid van de Society of Garden Designers.

Darryl Moore is een gevierd tuinontwerper, auteur over landschap- en tuinontwerp en docent tuinontwerp. Hij heeft een events, kunst installatie, sound engineering en mechanical engineering achtergrond. Verder heeft hij internationaal opgetreden als muzikant, DJ en geluidskunstenaar. Hij is een Fellow of the Royal Society of Arts.

Cityscapes at London Bridge

De locatie is deze keer uiteraard weer Spaces Oxford Street, de co-working space van Nederlandse bodem. De bar gaat open om 18:00, de sprekers beginnen om 19:00 en we eindigen om 20:30. Daarna zitten we ergens om de hoek in de pub.

De presentatie is in het Engels dus neem gerust mensen die geen Nederlands spreken mee.

Toegang is gratis maar voor dit evenement is wel een RSVP noodzakelijk dus laat even via Eventbrite weten of je denkt te komen.

Spaces Oxford Street
Mappin House
4 Winsley Street
London W1W 8HF