Dutch Courage met fotografe Betsie van der Meer – The Story Behind the Image

Op donderdag 26 oktober is er weer een nieuwe De Ruyter. De vijftiende avond in onze reeks ‘Dutch courage’ waarin we in samenwerking met Spaces een spreker aan het woord laten om over hun werk te vertellen.

Deze avond staat in het teken van fotografie met Betsie van der Meer.

De Ruyter The Story Behind The Image

Betsie woont en werkt in Londen en is gespecialiseerd in shoots voor internationale advertising- en design agencies en photo libraries. Ze heeft ondermeer campagnes gedaan voor Johnson&Johnson, NatWest, T-Mobile, Barclays, Twinings, Habitat en Tkmaxx.

Betsie van der Meer - Lost IslandAan de hand van een reeks opmerkelijke foto’s zal Betsie een inzicht geven in het verhaal achter sommige foto’s, hun context, uitdagingen in de productie en hoe een verhaal te vertellen met een enkel beeld.

Betsies foto’s hebben een reeks prijzen gewonnen waaronder de Association of Photographers Awards, de Sproxton Award for Photography, en de Taylor Wessing Photographic Portrait Prize. Ze zijn tentoongesteld op het Naarden Fotofestival, Les Rencontres d’Arles en de National Portrait Gallery.

Betsie van der Meer_116De locatie is deze keer uiteraard weer Spaces Oxford Street, de co-working space van Nederlandse bodem. De bar gaat open om 18:00, de spreker begint om 19:00 en we eindigen om 20:30. Daarna zitten we ergens om de hoek in de pub.

De presentatie is in het Engels dus neem gerust mensen die geen Nederlands spreken mee.

 

Toegang is gratis maar voor dit evenement is wel een RSVP noodzakelijk dus laat even via Eventbrite weten of je denkt te komen.

Spaces Oxford Street
Mappin House
4 Winsley Street
London W1W 8HF

 

Hopelijk tot dan!

Erwin de Boer
en
Lennard van Otterloo

Ook deze keer weer veel dank aan onze partner Spaces!