Dutch Courage met tech designer Ivo Weevers

Op woensdag 14 juni is er weer een nieuwe De Ruyter. De dertiende avond in onze reeks ‘Dutch courage’ waarin we in samenwerking met Spaces een spreker aan het woord laten om over hun ervaringen in Londen te vertellen.

Deze avond staat in het teken van design en tech met spreker Ivo Weevers. Ivo is een toonaangevende designer in de London tech scene. Hij zat achter het spraakmakende design voor de eerste grote UK banking app die door Google gefeatured werd, het veelgeprezen (en gekopieerde!) design voor de Ubuntu telefoon en tablet interfaces en nieuwe innovatieve betaal features. Zijn producten worden door miljoenen mensen gebruikt.

De Ruyter Dutch Courage - Design in Tech with Ivo Weevers
Zijn meest recente startup, Albert, helpt de frustratie rond het verzenden van facturen weg te nemen, geen kopzorgen en toch betaald worden. De app is al twee keer door Apple gefeatured, is nu de hoogst gewaardeerde factureringsapp in the Apple App Store en wordt door meer dan 15.000 mensen in de UK gebruikt.

Ivo zal zeven praktische en down-to-earth ervaringen delen over hoe design startups kan helpen en mensen en technologie dichter bij elkaar brengen.

De locatie is deze keer uiteraard weer Spaces Oxford Street, de co-working space van Nederlandse bodem. De bar gaat open om 18:00, de spreker begint om 19:00 en we eindigen om 20:30. Daarna zitten we ergens om de hoek in de pub.

De presentatie is in het Engels dus neem gerust mensen die geen Nederlands spreken mee.

Toegang is gratis maar voor dit evenement is wel een RSVP noodzakelijk dus laat even via Eventbrite weten of je denkt te komen.

Spaces Oxford Street
Mappin House
4 Winsley Street
London W1W 8HF