Dutch Courage met Jasper Martens van PensionBee

Op woensdag 25 januari is er weer een nieuwe De Ruyter. De achtste avond in onze reeks ‘Dutch courage’ waarin we in samenwerking met Spaces een spreker aan het woord laten om over hun ervaringen in Londen te vertellen.

Deze keer hebben we een mooie fintech startup bereid gevonden te vertellen over hun achtergrond en het geheim van hun success. De nieuwe startup PensionBee is het gelukt om pensioenen sexy te maken.

Jasper Martens - PensionBee

Hoe maak je rond pensioenen, iets wat toch vooral als grijs en saai gezien wordt, een succesvolle startup? Jasper Martens heeft als VP marketing van ‘fintech’ startup PensionBee een van de snelst groeiende beleggingsplatformen in het VK gemaakt. Met PensionBee gebeurt alles online en heb je 24/7 toegang tot je pensioenvermogen en de mogelijkheid om -met belastingaftrek- in je pensioen te storten. Sinds de lancering in juni is Pensionbee genomineerd voor ‘Startup of the Year 2016’, aangewezen als een van de innovaties van het jaar door de Financial Times en Startups.co.uk en verplaatsen mensen iedere week £2 miljoen aan bestaande pensioenen naar het nieuwe platform!

Jasper verhuisde in 2009 van Amsterdam naar Londen en heeft sindsdien een DADI award voor online marketing en een Digi Award voor customer insight gewonnen voor zijn brand en content campaigns. Tijdens deze Dutch Courage zal hij vertellen hoe hij in London terecht is gekomen, wat dat voor z’n werk heeft betekend en hoe hij pensioenen sexy heeft weten te maken.
De locatie is deze keer uiteraard weer Spaces Oxford Street, de co-working space van Nederlandse bodem. De deuren gaan open om 18:30 en we eindigen om 20:00. Daarna zitten we ergens om de hoek in de pub.

De presentatie is in het Engels dus neem gerust mensen die geen Nederlands spreken mee.

Toegang is gratis maar voor dit evenement is wel een RSVP noodzakelijk dus laat even via Eventbrite weten of je denkt te komen.

Spaces Oxford Street
Mappin House
4 Winsley Street
London W1W 8HF

Hopelijk tot dan!

Erwin de Boer
en
Lennard van Otterloo


Dutch Courage dry ginLogo Zuidam Distillers
Ook deze keer weer veel dank aan onze sponsors Zuidam Distillers voor hun Dutch Courage dry gin!