Dutch Courage met Engin Celikbas, 26 november @ Spaces Oxford Street

De Ruyter presenteert deze avond onze nieuwe reeks ‘Dutch Courage’ waarin we iedere keer één spreker aan het woord laten om over zijn/haar ervaringen te vertellen. Hoe was het om het werkterrein te verplaatsen naar Londen? Voordelen, nadelen, verschillen, overeenkomsten, uitdagingen etc.

We zijn erg trots dat, in samenwerking met Spaces en de Netherlands British Chamber of Commerce,Engin Celikbas, KesselsKramer. De Ruyter Netwerk 26 november 2015 de aftrap om 19:30 wordt gegeven door Danielle Pender en Engin Celikbas! Als partner bij reclamebureau KesselsKramer is Engin verantwoordelijk voor hun London Office. Hoe was het om als Nederlands reclamebureau de Britse markt op te gaan? Wat zijn de verschillen in creativiteit, werkcultuur, opdrachtgevers, wat kan hier wel, wat kan hier absoluut niet etc.

De presentatie is in het Engels en er is plek zat dus neem gerust vrienden en collega’s mee!

De locatie is deze keer Spaces Oxford Street, een nieuwe -en erg coole- coworking space van Nederlandse huize. Erg coole locatie, erg centraal en erg bijzonder bier van Jopen Bier. What’s not to like?

Laat even in de groep weten of je komt!

Spaces Oxford Street
Mappin House, 4 Winsley Street
London W1W 8HF
Map

Hopelijk tot dan!

Deze avond wordt gesponsord door Jopen Bier. Haarlems bier naar een recept uit 1407!

Jopen Beer